El ‘Meeting Point’ reobrirà al febrer a disposició de les entitats

Després del descans del mes de gener, el ‘Meeting Point’, l’espai del carrer Diputació que gestiona temporalment l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, tornarà a acollir activitats culturals i cíviques, ja sigui organitzades per la mateixa agrupació de comerciants o per altres entitats del barri. De fet, quan falten ja pocs mesos per que el nou tram de carrer s’obri oficialment, els gestors del ‘Meeting Point’ es preparen per una eclosió d’aquest espai públic que es farà molt més visible a partir del moment que hi passin vianants.

El ‘Meeting Point’ ocupa exactament l’espai on més endavant es construirà un edifici municipal destinat a equipaments i que haurà de cobrir algunes de les necessitats de serveis que tenen el barri i les seves entitats. Poc abans de l’estiu passat va culminar un procés de participació sobre el Pla d’equipaments de la zona centre de Sants-Montjuïc en el qual entitats i veïnat van definir alguns dels usos que desitgen per aquest futur edifici

Residència i centre de dia per a gent gran, ludoteca, millora i trasllat del Punt d’informacio i atenció a les Dones (PIAD), local per a l’Associació de Veïns d’Hostafrancs i un petit espai per a Ràdio Hostafrancs són propostes que van rebre la puntuació més alta en la sessió de treball celebrada el 18 de juny de 2018 a la seu del Districte. El projecte de construcció del nou edifici d’equipaments hauria de veure la llum en el proper mandat que s’iniciarà després de les eleccions municipals del 26 de maig.

Mentre no hi hagi l’edifici d’equiaments el solar seguirà gestionat per l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, i combinarà el punt d’informació turística sobre el barri  amb activitats diverses com exposicions, espectacles de música, teatre i dansa o mostres gastronòmiques, entre d’altres.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close