Obres al carrer Príncep Jordi per subministrar electricitat al ‘Bicing’ El servei municipal de bicicletes compartides s’està reconvertint a tota la ciutat

El carrer del Príncep Jordi és una de les vies on l’Ajuntament ha decidit construir instal·lacions de subministrament elèctric per a una de les estacions del servei de ‘Bicing’, que s’està renovant durant aquest primer trimestre de l’any. Durant les obres, a l’encreuament del carrer Príncep Jordi amb el carrer Tarragona, s’ha hagut de tallar el trànsit fins el dia 22 de gener. La circulació s’ha desviat per Consell de Cent – Béjar amb el suport d’un senyalista..

D’aquesta nova instal·lació elèctrica s’alimentarà l’estació núm. 95 del Bicing (c. Tarragona, 103),

A tota la ciutat es fan canvis a les 425 estacions de ‘Bicing’ i s’hi instal·len escomeses elèctriques. Barcelona es troba en ple període de transició de l’antic Bicing al nou sistema. Aquests canvis es fan de manera progressiva i, segons apunta l’Ajuntament, intentant mantenir el servei de bicicleta compartida de la millor manera possible.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*