VALERIA JOANIQUET
ˮEn els somnis podem trobar tot el que somʺ
Entrevista a la psicoterapeuta especialitzada en la integració dels somnis

ˮEls somnis ens parlen de tots els aspectes de la nostra vida i que moltes vegades ni tan sols som conscients que hi sónʺ. Ho afirma Valeria Joaniquet, una psicoterapeuta especialitzada en explorar i analitzar els somnis que divulga aquesta cultura través de xerrades i tallers. Algunes d’aquestes sessions tindran lloc aquí al barri d’Hostafrancs en les properes setmanes. Joaniquet assegura que treballant els somnis les persones poden trobar capacitats que tenen i que no han desenvolupat en la seva vida qüotidiana.

ˮEls somnis ens parlen d’actituds vitals, de maneres de reaccionar davant determindes situacions, de tot el que està a l’inconscientʺ, afirma. El proper divendres, 1 de febrer, a les 19 h a la botiga ‘Amatusalud’ (c. Sant Roc, 28), Valeria Joaniquet presentarà la seva manera d’analitzar els somnis en una sessió que servirà de preàmbul a un taller de quatre sessions entre els mesos de febrer i març.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*