Aquest dilluns, a les 18 h, entrevista a la regidora del Districte, Laura Pérez

Foto: Ràdio Hostafrancs

Aquest dilluns 4 de febrer, a les 18.05 h Ràdio Hostafrancs emetrà una entrevista en profunditat amb la regidora del Districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez. Des del seu despatx a la seu municipal del carrer Creu Coberta, la regidora respondrà les preguntes sobre les principals qüestions obertes que afecten el barri ara mateix. La situació econòmica i social d’Hostafrancs o les pressions de fons voltors i grans inversors sobre el parc d’habitatges del barri, són assumptes que ompliran bona part del tema de conversa de la regidora amb la ràdio del barri.

L’entrevista servirà també per analitzar la situació de la seguretat i les queixes sobre comportaments incívics a alguns espais d’Hostafrancs, com la plaça Herenni. Pel que fa a actuacions que l’Ajuntament preveu enllestir en els propers mesos, abans de les eleccions del 26 de maig, s’abordarà el projecte de la Superilla i el calendari de les obres d’urbanització del tram del carrer Diputació que connecta els carrers de Tarragona i la Creu Coberta.

Durant tota la seva etapa com a regidora executiva del Districte de Sants-Montjuïc, al llarg del present mandat municipal, Laura Pérez ha respost cada any les preguntes de Ràdio Hostafrancs sobre les qüestions que afecten directament el nostre barri. Aquesta és la tercera entrevista en profunditat amb la regidora després de les realitzades els mesos de febrer de 2018 i de 2017.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close