La FAECH celebra els seus 30 anys amb una festa al Casinet d’Hostafrancs

Foto: Secretariat d’Entitats SHB

La Federació d’Entitats, Associacions i Comissions d’Hostafrancs (FAECH) ha celebrat aquest dissabte 2 de febrer un acte festiu per celebrar el seu 30è aniversari. L’acte, celebrat al Casinet d’Hostafrancs, ha comptat amb la participació de la regidora de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, i de la presidenta del Consell de Districte, Montserrat Ballarín. La celebració també ha estat un reconeixement públic a la tasca del president de la FAECH, Josep Espín, vinculat a l’entitat des de 1998.

Foto: Secretariat d’Entitats SHB

La celebració ha servit per presentar el nou logo del projecte #FemHostafrancs, consistent en l’organització d’activitats per dinamitzar la vida cívica del barri, no només durant les dates de la festa major.

Durant l’acte al Casinet no hi han faltat la música, i la gastronomia ja que s’ha pogut fer un tast de les millors cuines d’Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close