RÀDIO HOSTAFRANCS

L’Associació de Veïns i la FAECH convoquen l’assemblea definitiva sobre la Superilla

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/l-associacio-veins-d-039-hostafrancs-i-faech-convoquen_md_32367665_wp_1.mp3″]

L’Associació de Veïns d’Hostafrancs i la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH) volen que sigui una assemblea veïnal qui digui l’última paraula sobre les actuacions bàsiques de la Superilla que l’Ajuntament vol tirar endavant en els propers mesos. Les dues entitats han reservat ja la sala d’actes-teatre del Casinet d’Hostafrancs i convoquen la ciutadania per dilluns 18 de febrer a les 19 h. D’aquesta manera les entitats veïnals tanquen el seu propi procés de participació sobre el projecte, que ha tingut un ritme i una dinàmica diferents del que havien previst els responsables polítics i tècnics municipals.

El que se sotmetrà a aprovació de l’assemblea de veïns són els canvis de mobilitat que l’Ajuntament vol fer realitat abans de les eleccions municipals: canvi de sentit del carrer Sant Nicolau, reforma del carrer Consell de Cent per incorporar-hi carril bici i una línia d’aparcaments de motos i instal·lació de vorera passant al carrer Tarragona al seu pas pels carrers Príncep Jordi i Diputació.

El govern del Districte diu que no renuncia a un projecte de Superilla d’Hostafrancs més ambiciós , però ara per ara, la intenció que ha comunicat a les entitats és la de fer en una primera fase les actuacions bàsiques de Sant Nicolau, Consell de Cent i Príncep Jordi. Són aquestes tres actuacions les que han generat més consens en les diverses reunions de participació convocades per l’Ajuntament durant més d’un any, des des novembre de 2017. Altres propostes més controvertides, com el canvi de sentit de circulació dels carrers Rector Triadó i Béjar han quedat congelades. Aquest punt havia topat amb un rebuig molt generalitzat expressat en assemblees anteriors i consells de barri.

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari