RÀDIO HOSTAFRANCS

Què està passant a l’Argentina?

ÀUDIO ▶ XERRADES DE L’ATENEU

Foto: Ateneu Independentista d’Hostafrancs

La Comissió Santiago Maldonado es va constituir a partir de la desaparició (posteriorment mort confirmada) d’un jove activista argentí de 28 anys. El dia 1 d’agost de 2017 Maldonado participava en una protesta de la comunitat maputxe a la província argentina de Chubut. La mobilització va ser reprimida fortament per la Gendarmeria Nacional. Posteriorment, la Comissió ha seguit treballant per denunciar la situació política, econòmica i social a l’Argentina actual, governada pel president Mauricio Macri. En aquest podcast es pot escoltar el contingut íntegre de la xerrada que tres membres de la Comissió Santiago Maldonado van oferir a l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs – Espai Bassat, el dia 25 de gener de 2019.

radiohostafrancs

Afegeix un comentari

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed