▶ XERRADES DE L'ATENEU
Què està passant a l’Argentina?

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Què està passant a l’Argentina?
/
Foto: Ateneu Independentista d’Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Xerrades de l'Ateneu - Què està passant a l'Argentina
volume_down
volume_up
volume_off

La Comissió Santiago Maldonado es va constituir a partir de la desaparició (posteriorment mort confirmada) d’un jove activista argentí de 28 anys. El dia 1 d’agost de 2017 Maldonado participava en una protesta de la comunitat maputxe a la província argentina de Chubut. La mobilització va ser reprimida fortament per la Gendarmeria Nacional. Posteriorment, la Comissió ha seguit treballant per denunciar la situació política, econòmica i social a l’Argentina actual, governada pel president Mauricio Macri. En aquest podcast es pot escoltar el contingut íntegre de la xerrada que tres membres de la Comissió Santiago Maldonado van oferir a l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs – Espai Bassat, el dia 25 de gener de 2019.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open