Què està passant a l’Argentina? Xerrada a càrrec de membres de la Comissió Santiago Maldonado

Foto: Ateneu Independentista d’Hostafrancs
[descarrega url=”https://www.ivoox.com/que-esta-passant-a-l-argentina_md_32404241_wp_1.mp3″]

La Comissió Santiago Maldonado es va constituir a partir de la desaparició (posteriorment mort confirmada) d’un jove activista argentí de 28 anys. El dia 1 d’agost de 2017 Maldonado participava en una protesta de la comunitat maputxe a la província argentina de Chubut. La mobilització va ser reprimida fortament per la Gendarmeria Nacional. Posteriorment, la Comissió ha seguit treballant per denunciar la situació política, econòmica i social a l’Argentina actual, governada pel president Mauricio Macri. En aquest podcast es pot escoltar el contingut íntegre de la xerrada que tres membres de la Comissió Santiago Maldonado van oferir a l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs – Espai Bassat, el dia 25 de gener de 2019.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*