Creu Coberta reclama a l’Ajuntament un pla urgent per combatre la pèrdua de botigues Actualment hi ha més d’una vintena de locals en traspàs o en liquidació

Imatge: Betevé
[descarrega url=”https://www.ivoox.com/creu-coberta-reclama-a-l-ajuntament-pla-urgent_md_32407058_wp_1.mp3″]

L’Associació de Comerciants de Creu Coberta reclama un pla urgent per revitalitzar el comerç de l’eix que, segons adverteix el seu president, Lluís Llanas, “s’està degradant”. L’entitat que aplega uns 200 comerciants d’Hostafrancs alerta que cada cop és més habitual el tancament d’establiments tradicionals i que molts dels comerços que obren tenen poca qualitat i resten compradors a la zona. Actualment hi ha més d’una vintena de locals en traspàs o en liquidació.

El president de l’Associació de Comerciants demana a l’Ajuntament un pla de dinamització. En declaracions a Betevé, Llanas ha afirmat que el pla d’usos del Triangle Sants-Hostafrancs ha tingut efectes negatius perquè, al seu entendre, ha paralitzat la zona.

Llanas considera que els programes públics i privats perquè noves persones es facin càrrec dels negocis, com el Reempresa, ˮno han funcionat”.

El president de Creu Coberta també es queixa de poca inversió en urbanisme per part de l’Ajuntament. Recorda que en el mandat municipal que ara s’acaba a l’eix comercial només s’ha fet la remodelació del l’accés al metro Hostafrancs i lamenta el retard en les obres d’obertura del carrer Diputació.

 

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*