ELECCIONS MUNICIPALS 2019
Ràdio Hostafrancs i la Fundació Cultural Hostafrancs preparen el debat electoral del barri
Serà el 25 d’abril, a la sala d’actes del carrer Torre d’en Damians 6, amb participació de totes les formacions polítiques i de les principals entitats d'Hostafrancs

El barri d’Hostafrancs viurà el seu propi debat cara al públic, previ a les eleccions municipals del 26 de maig. L’acte, organitzat per Ràdio Hostafrancs en col·laboració amb la Fundació Cultural Hostafrancs i l’escola Joan Pelegri, es farà el dia 25 d’abril a la sala d’actes del carrer Torre d’en Damians, 6. L’objectiu és oferir un espai que permeti a la ciutadania conèixer les respostes i propostes que plantegen les diferents formacions polítiques sobre els assumptes que afecten directament el barri.

La ràdio del barri ha convidat les set formacions que actualment tenen presència al Consell de Districte de Sants-Montjuïc. Ja des de primers d’any havien confirmat la seva participació gairebé tots els partits. En aquests moments només queda pendent la confirmació per part d’una de les set formacions. Quan encara s’han de constituir les candidatures, els partits no han definit quina serà la persona que representarà la seva opció política en el debat. L’única condició prèvia del debat és que sigui un candidat (a regidor o a conseller de districte) adscrit al territori de Sants-Montjuïc.

Ràdio Hostafrancs ha volgut que l’agenda de temes a abordar la marquin les entitats més representatives del barri. Per això s’ha previst que les primeres intervencions les facin el president de la FAECH, Josep Espín; el president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas, i el de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Josep Ortiz.

En l’acte també s’implicaran estudiants de 3er d’ESO de l’escola Joan Pelegrí que faran un reportatge vídeo on es mostraran necessitats i demandes del veïnat del barri.

‘El Debat d’Hostafrancs’ començarà a les 18.30 h del dia 25 d’abril. Tindrà una durada aproximada de dues hores i serà retransmès en directe per Ràdio Hostafrancs. També estarà disponible per escoltar ‘a la carta’ i el podcast es difondrà a través de les xarxes socials.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*