RÀDIO HOSTAFRANCS

ˮLa gent del barri coneix cada cop més el Zumzeigʺ

ANNA BRUFAU
Sòcia del Zumzeig Cinecooperativa

L’equip de cooperativistes del Zumzeig Cinecooperativa, que acaba de rebre el premi Ciutat de Barcelona en la categoria audiovisual valora especialment que ˮel reconeixement hagi arribat tan d’horaʺ. Així ho ha expressat Anna Brufrau, responsable de comunicació del cinema cooperatiu en una entrevista a Ràdio Hostafrancs. ˮÉs un reconeixement a la gran comunitat de persones que formen part del Zumzeig i que s’ha format en els darrers dos anysʺ, afirma Brufau.

Anna Brufau és una dels set cooperativistes que gestionen l’entitat des de fa dos anys. A més d’encarregar-se de la comunicació és una de les tres persones responsables de programació de Zumzeig. Defineix el projecte com ˮun model diferent d’accés al cinemaʺ.

ˮEn un moment com aquest on es pot accedir a tot el que es vulgui nosaltres apostem per un model de proximitat on la gent del barri i de la ciutat pugui venir no només a veure pel·lícules sinó també a interactuar amb tot el que proposem: xerrades, col·loquis amb els directors, etc. Això no t’ho poden donar les plataformes d’internet i aquest és el nostre valorʺ, sentencia Brufau.

Segons la responsable de comunicació del Zumzeig, ˮla gent propera del barri ve més i ens coneix millor perquè estem fent feina per apropar-nos-hi. L’experiència cooperativa arriba cada cop més al barriʺ, afirma.

Afegeix un comentari