Ràdio Hostafrancs se suma a la vaga general del 21-F

COMUNICAT DE RÀDIO HOSTAFRANCS

L’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs, entitat que gestiona aquest mitjà de comunicació, Ràdio Hostafrancs, s’afegeix i secunda la convocatòria de vaga general promoguda per la Intersindical CSC i que compta amb el suport d’altres organitzacions socials, cíviques i polítiques de Catalunya.

Ens sumem a la iniciativa d’aturar activitats socials i productives a tot el país per exigir la derogació de lleis que atempten contra els drets laborals de la ciutadania. Denunciem l’estratègia de repressió política endegada pels poders de l’Estat Espanyol amb l’objectiu de criminalitzar el dret d’autodeterminació reclamat per una àmplia majoria de la societat catalana.

L’anomenat judici al procés que es desenvolupa al Tribunal Suprem, on es tracta com a causa penal el que hauria de ser gestionat des de la relació política, és una mostra palmària de la incapacitat del Regne d’Espanya per donar sortida democràtica a les legítimes aspiracions de milions de ciutadans.

Amb motiu de la vaga general, queda alterada la programació habitual de Ràdio Hostafrancs.

ÀUDIO DEL COMUNICAT

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*