Talls de trànsit i manifestació a Hostafrancs a primera hora del 21-F

Imatge: Televisió de Catalunya (CCMA)

Entre les 8 i les 9 del matí d’aquest dijous 21-F un grup format per algunes desenes de persones del CDR de Sants han fet visible pels carrers d’Hostafrancs la seva protesta i el seu suport a la jornada de vaga general convocada per la Intersindical-CSC. Els manifestants, amb una pancarta on es llegia ˮSants acusaʺ a més de la paraula ʺvagaʺ han tallat durant uns minuts el carrer Creu Coberta, a l’altura de la seu del Districte i també han fet un tall al carrer Tarragona que els Mossos d’Esquadra han impedit que s’allargui gaire estona.

Imatge: Televisió de Catalunya (CCMA)

Després d’una assentada a Creu Coberta, a davant de l’edifici de l’alcaldia els manifestants han desfilat pel carrer Consell de Cent en direcció al carrer Tarragona. En aquesta via, han fet un nou tall de la circulació durant alguns minuts i sota la supervisió d’agents de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana. Al cap d’una estona, els policies els han obligat a desbloquejar els carrils de circulació i s’ha recuperat el trànsit al carrer.

Hi ha hagut debat i discussió entre policies i manifestants. En negar-se algun dels manifestants s’han viscut alguns moments de tensió i han arribat un grup d’antiavalots dels Mossos que ha impedit nous talls de carrer. No hi ha hagut càrrega ni incidents remarcables.

Imatge: Televisió de Catalunya (CCMA)

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close