Les obres de la ‘Superilla’ comencen el 4 de març

Les obres de la ‘Superilla’ comencen el 4 de març

El 4 de març és la data prevista pel Districte per l’inici de les obres de la ‘Superilla’, la part del projecte que ha assolit el consens mínim amb les entitats d’Hostafrancs. Els treballs per fer la nova secció del carrer Consell de Cent, la vorera passant al carrer Tarragona amb Princep Jordi i Diputació, i el canvi de sentit del carrer Sant Nicolau, estan a punt de rebre el vist-i-plau del Comitè d’Obres i Mobilitat. La previsió és que totes aquestes actuacions estiguin enllestides la primera meitat del mes d’abril.

La part més aparatosa del projecte és la que afecta el carrer Consell de Cent. L’obra civil començarà el 4 de març i els responsables municipals preveuen que s’acabi el dia 22. A partir del dia 25 de març es preveu fer les tasques de pavimentació, treballant primer al costat mar i posteriorment al costat muntanya per minimitzar les afectacions. Sí que hi haurà una data -la previsió és que sigui dimarts 2 d’abril’ en el qual s’haurà de tancar durant algunes hores tot el carrer, entre Tarragona i Creu Coberta. Entre els dies 3 i 8 d’abril s’ha previst fer els darrers treballs de pintat i senyalització.

El nou carrer Consell de Cent tindrà un carril bici en ambdós sentits al costat de la vorera mar. Una línia d’aparcament per a motocicletes en bateria farà de separació entre el carril bici i únic carril de circulació de vehicles que tindrà el carrer a partir d’ara. Finalment, al costat de la vorera mar es mantindrà un carril destinat a la càrrega i descàrrega i als contenidors de residus.

El pressupost de l’obra al carrer Consell de Cent és d’aproximadament 200.000 euros. La resta d’actuacions (canvi de sentit del carrer Sant Nicolau i voreres passant) suposaran una despesa aproximada de 20.000 euros.

Redacció
Author: Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *