Una entitat promou espectacles i l’afició a la màgia a Hostafrancs L’associació ‘3 de Trebol’, ubicada al carrer 26 de Gener compta amb una setantena de socis

Des de fa poc més d’un any Hostafrancs acull la seu d’una entitat dedicada a promoure els jocs de màgia, a organitzar xerrades, espectacles i sortides col·lectives relacionades amb l’il·lusionisme. És l’Associació Màgica 3 de Trebol, que porta el mateix nom que l’escola de màgia creada pels seus impulsors. Està ubicada al número 28 del carrer 26 de Gener.

L’entitat va néixer per donar sortida a les ganes de mantenir el vincle que expressaven els alumnes de l’escola. “Acaben els cursos però no volen anar-se’n”, explica Anahí Palomino, secretària de l’associació. Els més de 70 socis que té ‘3 de trébol’ són “una pinya, com una família”, assegura. A l’associació tenen l’oportunitat de practicar allò que han aprés a l’escola i de fer-ho de manera altruista, col·laborant amb altres entitats.

De fet, hi ha ONG que treballen donant suport a diversos col·lectius i que demanen espectacles de màgia. Aquí és on entren, si ho desitgen, els socis més atrevits de ‘3 de Trebol’. És la seva ocasió d’actuar davant d’un públic que els premiarà amb un somriure. “Nosaltres ens sentim pagats amb un somriure tant com amb un aplaudiment”, afirma l’Anahí.

L’associació organitza conferències i xerrades amb les quals els socis poden aprendre més coses o millorar els seus coneixements de màgia.  ‘3 de Trebol’ forma part de la Federación Española de Sociedades Mágicas i també està federada internacionalment. Entre les seves activitats hi ha sortides col·lectives, sempre al voltant del món dels jocs de màgia. Ara es preparen per al proper congrés nacional espanyol de màgia que tindrà lloc a Múrcia el mes de juny.

 

Com fer-se soci de ‘3 de Trebol’

Per ser soci de ‘3 de Trebol’ es pot venir de qualsevol escola de màgia o demostrar habilitat en aquesta mena de jocs. Es convida les persones interessades a assistir a alguna de les reunions setmanals. “Quan es troben a gust, s’arrenquen, fan un joc de màgia i, si volen, passen a formar part de l’entitat”, explica la secretària de l’associació.  Els integrants de l’associació màgica ‘3 de trébol’ es reuneixen cada dijous a partir de les 19.30 h.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*