‘El Gran Circ d’Erik Satie’, al Casinet El 16 de març, un espectacle de cabaret i copa de cava solidària amb la Fundació Cardiodreams

El 16 de març el Casinet d’Hostafrancs acollirà ‘El Gran Circ d’Erik Satie’ un espectacle de cabaret que ja ha fet gira per diversos teatres de Catalunya. Es tracta d’un concert escenificat, amb música i adaptació de textos d’Erik Satie, que intenta copsar l’art, l’esperit i la peculiar personalitat del compositor francès a través del seu llegat musical, dels seus escrits i de les seves llegendes.

‘El Gran Circ d’Erik Satie’ ha estat creat a partir d’escrits del propi Satie, d’una comicitat i ironia tal que semblaria que haguessin servit de model posteriorment als grans Groucho Marx i Woody Allen. Els textos estaran en boca de l’actor Quim Lecina, acompanyat per la mezzo Montserrat Bertral i Daniel Blanch al piano.

L’espectacle arriba al Casinet gràcies un acord amb el Club Rotary i la funció inclourà una copa de cava solidària a favor de la Fundació Cardiodreams. L’Associació de Comerciants de Creu Coberta col·labora en aquesta producció. La funció començarà a les 20 h.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*