ÒSCAR ALONSO
“No volem ser un mercat turístic com la Boqueria”
Entrevista al president de l’Associació de Venedors del Mercat d’Hostafrancs

L’Institut Municipal de Mercats té la intenció de fer actuacions de millora en el Mercat d’Hostafrancs, però no ha concretat encara quines. Els comerciants de les parades han expressat les seves demandes: volen que hi hagi un manteniment regular de les instal·lacions per evitar problemes com les inundacions provocades pels aiguats del mes d’agost, que es facin uns nous lavabos i altres petites reformes però no volen una reforma integral que obligui a tancar el mercat temporalment.

ˮNo tenim la intenció de ser un mercat turístic, com ha passat amb la Boqueriaʺ, ha dit en una entrevista a Ràdio Hostafrancs, el president de l’Associació de Venedors del Mercat d’Hostafrancs, Òscar Alonso. El representant dels comerciants confirma que el Mercat rep visitants procedents del bus turístic, que té una parada molt a prop al Carrer Creu Coberta, però adverteix que ˮla majoria dels turistes que entren ho fan per anar al lavaboʺ,

A l’espera d’unes obres de millora que els venedors no confien que es facin aviat, el que s’ha posat en marxa és la reubicació interior d’algunes parades per concentrar l’oferta comercial i evitar que alguns establiments quedin apartats en zones del mercat amb poca activitat.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*