Les obres de Consell de Cent, en marxa El dia 25 de març quedarà anul·lada l’àrea d’aparcament de tot el tram de carrer entre Tarragona i Creu Coberta

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat els treballs al carrer Consell de Cent que formen part del projecte de la ‘Superilla d’Hostafrancs’ i que canviaran la configuració d’aquesta via amb la incorporació de carril bici, una línia d’aparcament de motocicletes i un únic carril de circulació.

En els cartells de comunicació oficial als veïns, l’Ajuntament presenta els treballs com ˮobres de pacificacióʺ. Es descriu l’actuació com la ˮmillora del paviment a la calçada al carrer Consell de Cent (entre els carrers de Tarragona i de la Creu Coberta) i la incorporació d’un carril bici.

Tal com estava previst, els preparatius de l’obra van començar dilluns 4 de març amb la instal·lació de la caseta i els serveis destinats al personal de l’obra. L’àrea d’aparcament de tot el tram de carrer quedarà anul·lada el dia 25 de març. Els dies 1 i 2 d’abril es tallarà el trànsit entre les 14 i les 16 h. El recorregut de la línia d’autobús 115 també quedarà afectat aquests dos dies.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*