Ensurt en caure un nen per una de les xemeneies d’Endesa a la plaça Espanya L'estructura estava descargolada i hauria cedit quan el nen va saltar-hi al damunt

Imatge: Televisió de Catalunya (CCMA)

Endesa ha obert una investigació per aclarir perquè estava descargolada la xemeneia de ventilació situada a la plaça d’Espanya on dimarts al vespre va caure un nen de 6 anys que, tot i l’ensurt, no va patir danys greus. La companyia elèctrica no descarta que es tracti d’un acte de vandalisme. La xemeneia condueix a un centre de transformació.

Dimarts al vespre un nen va caure a una profunditat de 4 metres perquè se suposa que hauria saltat al damunt i l’estructura va cedir. El nen va ser rescatat pels Bombers i el van traslladar a l’hospital amb contusions lleus.

Imatge: Televisió de Catalunya (CCMA)

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*