RÀDIO HOSTAFRANCS

Ràdio Hostafrancs s’adhereix a la vaga feminista del 8-M

COMUNICAT DE RÀDIO HOSTAFRANCS

Aquest mitjà de comunicació, gestionat per l’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs, s’adhereix a la jornada de reivindicació feminista i a la vaga convocada amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Des de Ràdio Hostafrancs considerem especialment necessària la mobilització d’aquest 8 de març precisament en un moment en el qual hi ha qui pretén qüestionar, relativitzar o directament negar la realitat de violència masclista i de discriminació social, laboral i professional que pateixen moltes dones al nostre país i al món.

Davant del masclisme que la ultradreta exhibeix sense vergonya als carrers de l’Estat espanyol, amb el suport o amb la complicitat de les altres dretes que conformen el bloc reaccionari que pretén assolir el poder, la societat democràtica en tota la seva diversitat ideològica ha de dir massivament: “No passareu”.

Com diu el manifest de suport a la vaga feminista subscrit per desenes d’entitats, organitzacions i col·lectius, “les nostres vides segueixen marcades per les desigualtats, per les violències masclistes, per la precarietat, per les exclusions socials i laborals, pels desnonaments dels habitatges, pel racisme i la manca de responsabilitat de la societat patriarcal i de l’estat en els treballs de cures.”

Amb motiu de la vaga feminista la programació de Ràdio Hostafrancs queda alterada.

Afegeix un comentari