Ràdio Hostafrancs s’adhereix a la vaga feminista del 8-M Comunicat de l'Associació de la Ràdio Comunitària d'Hostafrancs

COMUNICAT DE RÀDIO HOSTAFRANCS

Aquest mitjà de comunicació, gestionat per l’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs, s’adhereix a la jornada de reivindicació feminista i a la vaga convocada amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Des de Ràdio Hostafrancs considerem especialment necessària la mobilització d’aquest 8 de març precisament en un moment en el qual hi ha qui pretén qüestionar, relativitzar o directament negar la realitat de violència masclista i de discriminació social, laboral i professional que pateixen moltes dones al nostre país i al món.

Davant del masclisme que la ultradreta exhibeix sense vergonya als carrers de l’Estat espanyol, amb el suport o amb la complicitat de les altres dretes que conformen el bloc reaccionari que pretén assolir el poder, la societat democràtica en tota la seva diversitat ideològica ha de dir massivament: “No passareu”.

Com diu el manifest de suport a la vaga feminista subscrit per desenes d’entitats, organitzacions i col·lectius, “les nostres vides segueixen marcades per les desigualtats, per les violències masclistes, per la precarietat, per les exclusions socials i laborals, pels desnonaments dels habitatges, pel racisme i la manca de responsabilitat de la societat patriarcal i de l’estat en els treballs de cures.”

Amb motiu de la vaga feminista la programació de Ràdio Hostafrancs queda alterada.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*