ALBERT DEUSEDES (PSC)
“El Mercat d’Hostafrancs necessita una remodelació i es pot fer sense tancar-lo”

El Partit dels Socialistes de Catalunya aposta per una remodelació del Mercat d’Hostafrancs “no només estètica sinó funcional” que es pot fer sense necessitat de tancar les instal·lacions. Així ho ha dit el conseller de Districte i primer secretari del PSC de Sants-Montjuïc, Albert Deusedes, en declaracions a Ràdio Hostafrancs. La remodelació del mercat modernista que té entrada pels carrers Creu Coberta i Vilaredell és un dels projectes que els socialistes incorporaran al seu programa electoral per als comicis municipals del 26 de maig.

En una entrevista amb Ràdio Hostafrancs, Deusedes ha repassat la visió del PSC de cara a la cita a les urnes. Assegura que les entitats del districte de Sants-Montjuïc amb les quals s’ha reunit el PSC es queixen perquè molts projectes municipals han quedat sense finalitzar en aquest mandat, tot i que estaven calendaritzats. “Molta participació, però poca concreció”, afirma el conseller de Districte.

El dirigent socialista afirma que l’habitatge serà una de les línies d’actuació prioritàries de la proposta municipal del PSC. “Barcelona, Sants-Montjuïc i el barri d’Hostafrancs tenen un problema quan el preu de l’habitatge s’ha apujat un 40% en els darrers tres anys”. Deusedes admet que la culpa no és de l’alcaldessa i que l’Ajuntament no té les eines per acabar amb el problema però retreu a Ada Colau que “va arribar prometent que ho resoldria sabent que no podria fer-ho”.

Un altre aspecte que Deusedes considera “estratègic” és la seguretat i apunta que el PSC inclourà en el seu programa la convocatòria de 1.000 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana. Segons el responsable de l’agrupació socialista de Sants-Montjuïc “el govern Colau no ha cregut mai en la seguretat ni en l’autoritat que són imprescindibles”. Deusedes sentencia que “qualsevol govern ha de garantir la seguretat dels seus veïns i els governs d’esquerres, encara més”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close