ALBERT TORRAS
“Hi ha gent que lamenta que tanquin botigues però hi va per fer fotos i acaba comprant el producte a internet”

RÀDIO HOSTAFRANCS
"Hi ha gent que lamenta que tanquin botigues però hi va per fer fotos i acaba comprant el producte a internet"
/

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/albert-torras-hi-ha-gent-lamenta-que_md_33249401_wp_1.mp3″]

La Mostra de Comerç al carrer, que enguany arriba a la 14a edició, s’avança algunes setmanes respecte al que és costum, degut al calendari electoral i de la Setmana Santa. Serà el dia 6 d’abril. El portaveu de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Albert Torras, valora la mostra com “una oportunitat per mostrar el comerç que tenim a casa i reivindicar-lo en moments de certa crisi de consum”.

En conversa amb Ràdio Hostafrancs Torras s’ha referit als canvis que estan afectant el comerç tradicional no només a l’eix d’Hostafrancs sinó al conjunt de la ciutat. “Llegeixes a les xarxes socials comentaris en el sentit que ‘Creu Coberta’ ja no és com abans, que hi havia de tot, però una de les causes d’això és que la gent compra menys, perquè la gent té menys temps i compra per internet .Avui en dia ens trobem persones que van a les botigues, fan una fotografia al producte i acaben comprant aquell producte per internet perquè els surt més econòmic”, explica.

Torras afirma que s’està produint un canvi en les formes de consumir i en les formes de treballar. “Un factor claus és que no hi ha relleu generacional a botigues que funcionen. Hi ha menys gent jove disposada a fer els horaris o a fer els sacrificis que comporta tenir un comerç”.

Articles relacionats

6 comentaris

 1. La pena que cierren tantos comercios esque dan mucha carta blanca a los de fuera , estamos hartos de tienda k cierra a los pocos días es un bar de chinos o un súper de pakistaníes o tiendas de carátulas de móvil que hay muchísimas .Tendrían que ayudar a los de aquí para k no cierren tantas tiendas de buena calidad.

 2. Si compro per internet és perquè tristament és més econòmic. Puc entendre que una botiga física i fins i tot un comerç de barri no pugui competir amb aquest tipus de negoci virtual… M’encantaria poder-ho fer al comerç proper, tristament haig de mirar la meva butxaca i no em dóna per poder fer obres de caritat.

 3. Tendrían que dar más facilidades a lis de aquí,no quiero parecer racista ,pero me gusta poderme entender lo que voy a comprar.
  Colau y compañía más ayudas a los de España

 4. Les ajudes al comerç no són “a los de España” ni “als d’aquí”. Són ajudes a comerciants i prou. Una altra cosa és establir una línia de suport a les botigues singulars o als establiments de base històrica. Però tinguem en compte que el sector del comerç s’ha de reinventar i innovar. I això val per als “d’aquí” i els “d’allà”.

 5. No confundáis cierre de tiendas con paranoyas sobre inmigrantes, o demostraréis que no sois capaces de pensar por vosotros. Lo que había que hacer es proteger al comercio histórico. Lo que tampoco me parece es que bajo la excusa de comprar en comercio de proximidad, etc se inflen los precios de forma que hay carnicerías que parecen joyerías, y tiendas de producto a granel donde sale 20 veces mas caro que ir al super cuando tiene menos envase y menos kilometros. Basta de timos bajo la excusa de la proximidad y la alternativa.

 6. Hay demasiado de lo mismo en Carretera de Sants, ropa,zapaterías,complementos…el virus del internet,sacude a diestro y siniestro,es una lucha que tengo en casa y en el trabajo,que por dos duros,están sacudiendo el mercado.
  El escaso apoyo fiscal,alquileres por las nubes,stock,mantenimiento,sueldo,s.s.,iva,luz,teléfono etc.. no tengo comercio pero tiene que ser una batalla diaria.
  Si hubiesen más inspecciones otro “Gallo cantaría”, y si en los bares estan los orientales, pues busquemos “alguno” que estemos más agusto. Hay decusiones que está en nuestras manos…
  Hago un llamamiento para que no se abuse del gran HiperOnline.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open