JORDI FEXAS (ERC)
“Ens proposem una regeneració integral urbana del sud d’Hostafrancs”

Regenerar la part sud d’Hostafrancs i convertir el carrer Vilardell en una rambla o plaça major és un dels objectius que es fixa Esquerra Republicana si després de les eleccions municipals del 26 de maig governa l’Ajuntament de Barcelona. Ho ha explicat a Ràdio Hostafrancs Jordi Fexas, conseller de Districte i primer candidat dels republicans de Sants-Montjuïc a la llista que encapçalarà Ernest Maragall.

En una entrevista per al nostre mitjà Fexas ha detallat els plans concrets que té la seva formació per al barri d’Hostafrancs. El portaveu d’ERC al Consell de Districte creu que en el proper mandat s’ha de definir l’equipament públic del carrer Diputació i preparar la redacció del projecte, per poder-lo executar en el mandat següent, a partir de l’any 2023. També es proposa “donar més dimensió i extensió en el territori al projecte de la ‘Superilla’, més enllà de la fase que s’està fent ara i que qualifica com “Superilla sacarina o low cost”. Jordi Feixas defensa, en tot, cas que tot el que es faci en el terreny de la mobilitat s’ha de fer “amb el màxim consens possible”.

Fexas considera que la part sud del Barri, la que queda entre el carrer Creu Coberta i la Gran Via és “la més degradada i deixada”, malgrat algunes actuacions positives d’aquest mandat com la creació del centre per a adolescents ‘La clau’ i la nova urbanització dels carrers Leiva i Àliga. Com a focus de degradació del barri, el dirigent republicà ha esmentat la plaça Joan Corrades o les afectacions urbanístiques del PERI d’Hostafrancs que encara no ha estat modificat.

Pel que fa a les possible fórmula que hauria de tenir el govern municipal, Jordi Fexas, creu que serà necessària una entesa entre formacions diferents. “Tothom ha vist molt clar que aquesta ciutat no es pot governar amb 11 regidors. En el proper mandat haurem d’anar a un govern que tingui com a mínim 18 o 19 regidors”. A l’hora de parlar d’aliances, es mostra partidari de buscar-les en l’àmbit del “sobiranisme republicà”, on inclou, a més del seu partit, Barcelona en Comú i la candidatura de Junts per Barcelona.

Fexas critica la gestió d’Ada Colau al capdavant del consistori. “Va arribar amb la caixa plena i la nevera buida de projectes. Se’n va amb la caixa buida i la nevera plena de projectes, perquè no ha tingut temps de desenvolupar-los tots”, ha assegurat.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close