L’aparcament de bicis i el comerç de Creu Coberta, al ple de Districte

Aquest dijous 14 de març, a les 18.30 hores, tindrà lloc una nova sessió ordinària del ple del Consell de Districte de Sants-Montjuïc. No serà l’últim ple del mandat municipal, però previsiblement sí que serà l’últim que inclourà en l’ordre del dia mesures de govern, propostes d’acord de la Comissió de Govern o proposicions i declaracions plantejades pels diferents grups. En el ple d’aquest dijous s’abordarà una mesura de govern per a la promoció del bon aparcament de bicicletes al districte i també es debatrà i votarà una proposició del grup del PDeCAT demanant un pla de xoc per protegir el comerç de Creu Coberta.

El pla de xoc de Creu Coberta que proposa el grup municipal demòcrata planteja mesures de suport al comerç tradicional, una remodelació del Mercat d’Hostafrancs i que s’estudiï la possibilitat de convertir en espai de vianants un tros del carrer Creu Coberta, des de la plaça d’Espanya fins al carrer Consell de Cent.

Es pot assistir com a públic al Saló de Plens de la seu del Districte (c. Creu Coberta, 104), es pot seguir en vídeo i en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Barcelona i també es pot escoltar en directe a través de Ràdio Hostafrancs (98.0 FM i radiohostafrancs.cat)

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close