El carrils bici del carrer Tarragona i de la Gran Via baixaran a la calçada

Els carrils bicis del carrer Tarragona (entre la plaça dels Països Catalans i la plaça Espanya) i de la Gran Via (entre la plaça d’Espanya i la plaça Cerdà) deixaran de transcórrer per la vorera i baixaran a la calçada. Així es recull en el segon projecte constructiu de carrils bici que ha aprovat la Comissió de Govern de l’Ajuntament i que preveu actuacions per un valor de 28.2 milions d’euros a tota la ciutat.

El projecte té per objecte millorar la seguretat tant dels ciclistes com dels vianants i evitar les discontinuïtats a la xarxa.

Les previsions d’aquest projecte que afecten el barri d’Hostafrancs són les següents:

Eix Tarragona, entre les places dels Països Catalans i d’Espanya: es tracta de la continuació de l’actuació que es va fer al carrer de Numància, que prolongarà el seu recorregut per calçada fins a la plaça d’Espanya.

Gran Via de les Corts Catalanes, entre les places d’Espanya i d’Ildefons Cerdà: és un dels eixos ciclistes amb més ús amb carril bici en vorera, que passarà a ocupar la calçada lateral.

 

Actuacions per al proper mandat

Aquestes actuacions als carrils bicis ja existents del carrer Tarragona i de la Gran Via queden compromeses ja per al proper mandat municipal i les haurà d’afrontar el govern que surti de les eleccions del 26 de maig. Pel que fa a carril bici hi ha una altra actuació planificada al barri d’Hostafrancs, la construcció d’un carril bici bidireccional al carrer Moianès. Aquest futur carril anirà des del c. Vilardell fins a la Gran Via i estarà situat a l’esquerra del carrer.

El que sí serà realitat aquesta primavera, abans de les eleccions, serà el nou tram de carril bici al carrer Consell de Cent, que es construeix ara, dins de l’anomenada ‘Superilla’.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close