Les queixes per incivisme a la plaça Herenni arriben al ple del Districte

RÀDIO HOSTAFRANCS
Les queixes per incivisme a la plaça Herenni arriben al ple del Districte
/

Les queixes expressades reiteradament per veïns de la plaça Herenni i entorns sobre comportaments incívics que es es produeixen en aquesta part del barri van arribar a l’últim ple del Consell Municipal del Districte, el passat 14 de març. Fa algunes setmanes, una vuitantena de veïns va fer arribar a l’Ajuntament un document signat on es referien alguns d’aquests comportaments, en part relacionats amb l’activitat del centre de culte de l’Església Evangèlica de Filadèlfia, ubicada al carrer Torre d’en Damians, a tocar de la plaça. En el ple de Districte, va ser la consellera Neus de Haro, del grup demòcrata PdeCAT, la que va treure la qüestió en forma de pregunta al govern sobre l’estat de les mesures que han demanat els veïns de l’entorn de la plaça als carrers Torre d’en Damians, Callao, Forn i Consell de Cent.

La consellera del PdeCAT va cedir part del seu temps de paraula a Ferran Salla, un veí que va parlar també en representació de l’Associació de Veïns. Salla va explicar que si bé ha disminuït el soroll per l’activitat del centre de culte, es mantenen els problemes de soroll per l’acumulació de persones al carrer. Va assegurar que “fa temps que no veu” els quatre tècnics de civisme que “se suposa” treballen en aquest entorn. Salla va considerar “increïble” que el local de l’Església Evangèlica estigui funcionant fa anys sense cap mena de permís oficial. També va relatar altres comportaments incívics com el llançament d’ampolles i llaunes al carrer, o fins i tot bolquers de nadó, i casos de llançament de les escombraries domèstiques a les papereres.

Per part del govern del Districte l’encarregat de respondre va ser el conseller Domingo Alonso, encarregat dels assumptes del barri d’Hostafrancs, que es va limitar a confirmar l’actuació dels agents cívics esmentada pel veí i la instal·lació de fitons per evitar l’aparcament de cotxes davant el centre de culte.

 

ÀUDIO:
Intervencions al ple del Districte sobre l’incivisme a la plaça Herenni

Articles relacionats

5 comentaris

 1. La presencia De la Iglesia Evangélica Filadelfia en El Barrio de Hostafrancs,a erradicado de las calles el botellón y las drogas gracias a la labor que se hace con la juventud repito de las calles no de locales donde se fuma maria ( calle vilardell al lado de un bar que se llama Bona sort) parece que los vecinos les molesta más niños jugando en las plazas y una iglesia que hace actividad de 19-20 que locales donde se vende y se consume droga

 2. Buenas tardes.

  Creo que aún no son conscientes de la suerte, por asin decirlo, de que en el barrio tengamos una iglesia evangélica, y lo mucho que ha estado parando en los últimos 33 años de ser víctimas de la delincuencia, drogadicción, y ser víctimas del bandalismo que otro barrios estan afectados gravemente. Y todo gracias a la labor de nuestros mayores y juventud que trabaja con la gente de la calle del barrio, para que no se amos víctimas de lo anteriormente mencionado. Creo que este post, está fuera de lugar y que más bien se habla desde la incnoracia que de la certeza de la labor que estamos empeñando como iglesia evangélica .

 3. Al escuchar estas palabras veo la falta de comunión y convivencia del barrio esta iglesia evangélica a hecho hace y ara una gran labor que si entrarán y vieran cambiarían de opinión.
  Lucha con la delincuencia la drogadiccion reparte comida y mantas a indigentes ect ect…
  Grafitis bicis con repartidores botellones fiestas ect ect.. no tiene que ver con la iglesia sepan separar los casos luchemos por un barrio mejor no por intereses creados .

 4. Sóc un jóve de l’esglesía Filadelfia de la plaza herenni, no entenc que s’arremetí en contra de la església, tindríen que donar-hí gracíes a Déu, de que la juventud estiguessin glorifican el nom de Déu, y no fent lo que fan els altres jovés: “droganse”, al local (y fora) del carrer Vilardell (davant del mercat, al costat de el bar Bona sort),

  “AIXÓ ES MOTIU DE QUEIXA!”, tampóc estem a la plaça de davant del parc de l’ Espanya Industrial, fent “botellón” y etç;

  tornó ha dír, “AIXÓ TAMBÉ ES MOTIU DE QUEIXA!” Tampoc delinquím robant, aterroritzan y posant en alerta el barrí com hí ha estat, amb els jovés que estavent allotjats en l’ escolá de Sant Viçens de Paül, “NÓ, Y NO L’ESGLÉSIA NO FEM AQUET TIPUS DE COSAS”, tot el contrarí, l’ únic que volem és, complir la paraula de Déu, fem culto de 19:00 a 20:00 cada día (excepte dissabte), sense en canví es lluita a capa y espasa, en contra l’ església , (y callem, sense valorar la repercussió del dany que hens podén causar, desprecian-nos y tractan-nos de escòria y lluitan contra un benefíci a favor de la juventud y l’ entorn, y volen que ho entenem?, dons, Nó! No em cap al cap, es il·lògic, s’ han ficat ala nostre pell?.
  Han pensat on estaríem o faríem, si no fós per l’ església?

  han pensat els benefícis, tant per la generació nostra y per la del barrí, tant a la del fútur?.

  Amb tot aixó, llanço una pregunta:

  – Putse volen que siguem o actuem com els demes joves?
  (perqué no hi ha dubté en qué es millor que no siguem delinqüents y puguem seguint sembrant la paraula de Déu.

 5. Crec que de la plaza herenni no surten joves delincuents porfavor no al antigitanisme ni al antiracisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open