JOAN REIG
“No sóc un artista autista, tot el que passa m’afecta”

Joan Reig, bateria d’Els Pets, ha fet un disc com a cantant i com a autor en solitari i el presentarà al Casinet d’Hostafrancs el 30 de març, dissabte. Reig és un dels artistes que el festival BarnaSants porta enguany al Casinet. L’artista de Constantí donarà ales a la seva faceta de cantant, cosa que aprofita en aquells períodes en els quals ‘Els Pets’ descansen -com diu ell- “per oxigenar la relació tant personal com professional” dels membres del grup.

Reig ha conversat amb Ràdio Hostafrancs uns dies abans de la seva actuació al Casinet. Farà un concert de to intimista i personal, amb formació musical de trio. Serà un concert de cantautor, com correspon al festival Barnasants. En l’entrevista Reig explica que a més de cantar, en els seus concerts explica coses, també sovint al voltant de l’actualitat. “No sóc un artista autista, tot el que passa m’afecta”, afirma.

El recital de Joan Reig al Casinet d’Hostafrancs dissabte 30 de març començarà a les 19.45 h. Les entrades costen entre 9 i 12 euros.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close