Relleu a la presidència de l’Orfeó Atlàntida

Anna Cuatrecasas i Juan Jesús González Diz, junts després de l’assemblea que ha acordat el relleu a la presidència (Foto: Orfeó Atlàntida)

L’Orfeó Atlàntida canvia de president després de 7 anys tenint Anna Cuatrecasas al capdavant de la institució. Juan Jesús González Diz, fins ara delegat de la Massa Coral, és la persona escollida pels socis de l’entitat en assemblea ordinària celebrada el dia 20 de març passat. Cuatrecasas, que ja havia expressat la seva intenció de deixar el càrrec, ha explicat a Ràdio Hostafrancs que ella col·laborarà en els propers mesos amb el nou president per facilitar al màxim el traspàs de la gestió.

Anna Cuatrecasas ha exercit la presidència de l’Orfeó Atlàntida durant tres mandats i mig, ja que segons els estatuts de l’entitat els càrrecs de la junta s’han de renovar cada dos anys. La fins ara presidenta explica que ara es farà un ˮtraspàs tranquilʺ en els propers mesos. Afirma que el relleu es produeix ˮper salut de l’entitatʺ, missatge que ella mateixa va transmetre als socis fa aproximadament un any quan va comunicar la seva intenció de donar pas a una altra persona per presidir l’Orfeó. ˮLa renovació de càrrecs i l’aplicació de noves idees són bonissimes perquè l’entitat tiri endavant i per encarar el futurʺ, afirma Cuatrecasas

Anna Cuatrecasas ha estat la primera dona presidenta de l’Orfeó Atlàntida i la quarta membre de la seva família que s’ha posat al capdavant de la gestió de l’entitat que l’any 2021 celebrarà els seus 95 anys. Abans que ella, van ser presidents de l’Orfeó, el seu avi, Joan Cuatrecasas i Cortés (1962-1965), el seu pare, Joan Cuatrecasas i Cuadrat (1984-1990) i el seu germà Lluís Cuatrecasas i Albareda (2002-2006). Jaume Forner, el marit de l’Anna també és cantaire de l’Orfeó i el va presidir entre 1997 i 2001. Les seves dues filles segueixen la tradició familiar de vincle amb una de les entitats més arrelades al barri d’Hostafrancs i una de les pioneres en el foment del cant coral a tot Catalunya.

El nou president de l’Orfeó Altàntida, Juan Jesús González Diz, va nèixer a Galícia l’any 1971. La direcció musical segueix a càrrec del músic búlgar Milén P. Panayótov, mentre el Cor Jove és responsabilitat d’Arnau Roura.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close