El carrer Sant Nicolau ja ha canviat de sentit

RÀDIO HOSTAFRANCS
El carrer Sant Nicolau ja ha canviat de sentit
/
Foto: Ràdio Hostafrancs

El sentit de la circulació al carrer Sant Nicolau ha canviat. Des d’aquest cap de setmana el tràfic rodat per aquesta via ha de transcórrer en direcció sortida cap al carrer Tarragona. D’aquesta manera Sant Nicolau ja no serà més porta d’accés per a milers de cotxes que entraven cada dia al barri d’Hostafrancs amb l’objectiu d’esquivar la plaça Espanya, arribar a la Gran Via i encarar la sortida sud de la ciutat. És una de les mesures que forma part de l’anomenada ‘Superilla’ d’Hostafrancs i que ha comportat canvis en la senyalització i semàfors, però que no ha requerit obres de reurbanització ni renovació del paviment.

Al carrer Aragó s’ha esborrat la fletxa de sentit obligatori en direcció al carrer Sant Nicolau. A partir d’ara, unes noves fletxes indiquen el gir cap al carrer Tarragona. Ha canviat tota la senyalització horitzontal i vertical de la cruïlla entre el carrer Sant Nicolau i Tarragona.

Foto: Ràdio Hostafrancs

Durant el cap de setmana encara s’han pogut veure alguns conductors que, per inèrcia, es disposaven a entrar per Sant Nicolau i que ,al mig del carrer Tarragona, s’han trobat amb la nova senyalització i la prohibició d’entrar. Diumenge al vespre la novetat feia que, en algun cas, la sorpresa acabés en infracció de per part d’alguns vehicles que acabaven circulant uns metres en contradirecció.

Mentrestant segueixen al ritme previst les obres de remodelació del carrer Consell de Cent, que és la part del projecte de la ‘Superilla’ que sí comporta obres. En els darrers dies s’han instal·lat els nous semàfors, que encara estan inactius, però que aviat regularan la nova distribució d’aquesta via: el carril bici en doble sentit que s’instal·larà al costat de la vorera mar, i el carril de circulació de vehicles, l’únic que quedarà en el tram de carrer que va des de Tarragona fins a Creu Coberta.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off