GEORGINA LÁZARO (Junts per Catalunya)
“S’està coent un pacte d’esquerres, però nosaltres mantenim la ma estesa a ERC”

La consellera de Districte del PdeCAT Georgina Lázaro creu que abans de les eleccions municipals ˮs’està coent un pacte cap a l’esquerraʺ per governar l’Ajuntament de Barcelona. Lázaro, que es perfila com la primera candidata de Sants-Montjuïc en la llista electoral de Junts per Catalunya, veu una possible entesa entre Esquerra Republicana i Barcelona En Comú i afirma que la opció política que ella representa manté “la ma estesa” a ERC per poder sumar vots. ˮNosaltres volem una Catalunya independent i aquest és un punt que pot generar més proximitat de cara a les aritmètiques post electoralsʺ, ha dit la consellera en una entrevista a Ràdio Hostafrancs.

Lázaro es mostra convençuda de que els resultats de les eleccions municipals ˮestaran força repartitsʺ i que cap de les forces polítiques tindrà majoria absoluta. Creu que potser hauran de pactar més de dues forces polítiques.

Pel que fa a a l’agenda política relacionada amb el barri d’Hostafrancs, la consellera del PDeCAT situa el suport al comerç com una de les prioritats de la candidatura de Junts per Catalunya. ˮEstem veient que a l’eix Creu Coberta estan tancant botigues emblemàtiques i creiem que s’ha de fer una aposta forta pel comerç de proximitat, que és el que fa barriʺ, afirma.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close