Les obres de Consell de Cent, en la fase final

RÀDIO HOSTAFRANCS
Les obres de Consell de Cent, en la fase final
/
Foto: @MonCat16

El carrer Consell de Cent, entre Tarragona i Creu Coberta, ja té un nou paviment i ara es prepara per a la nova distribució d’espais a la calçada: carril bici al costat mar, línia d’aparcament de motocicletes, carril únic de circulació i línia de serveis, càrrega i descàrrega i aparcament al costat muntanya. Tal com estava previst, aquest dimarts 2 d’abril, s’ha fet la repavimentació dels 350 metres d’aquest tram de carrer. Ara, i durant les pròximes setmanes s’instal·laran les peces separadores i pilones i es completarà la senyalització.

La de Consell de Cent és l’actuació més aparatosa de les que es fan en la fase actual de l’anomenada ‘Superilla’ d’Hostafrancs. El pressupost d’aquestes obres és de 277.000 euros, que inclouen la instal·lació de semàfons nous, que han començat a funcionar ja amb el carrer repavimentat.

El cap de setmana del 30 i 31 de març ha servit per implementar una altra de les actuacions prevista en el projecte de ‘Superilla’: el canvi de sentit del carrer Sant Nicolau que ja no permet l’entrada de vehicles procedents del carrer Aragó. També es farà realitat, en les properes setmanes, la nova vorera passant del carrer Tarragona amb el carrer Príncep Jordi.

Articles relacionats

2 comentaris

  1. Cada vegada fan mes imposible que la gent del barri pugui arribar a casa seva , que puguin arribar els seus parkings … ens esteu foten fora … esteu deixant morir un barri que tenia el millor carrerr de botigues de Barcelona… NO ENTENC RES !!!!!

  2. Jo sóc veïna del barri i aplaudeixo el que s’està fent al carrer Consell de Cent. No és veritat que es faci impossible que la gent del barri pugui arribar a casa seva. Potser han de donar una mica més de volta en alguns casos però el resultat amb menys cotxes és molt millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off