Una alumna del Joan Pelegrí, guanyadora de l’Olimpíada de Filosofia de Catalunya

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Una alumna del Joan Pelegrí, guanyadora de l'Olimpíada de Filosofia de Catalunya
/
Foto: Escola Joan Pelegrí

Ana Vicente, alumna de 2n de Batxillerat de l’escola Joan Pelegrí, és la guanyadora de la VI Olimpíada de Filosofia de Catalunya i serà la representant dels instituts catalans en la Olimpiada Filosófica de España que tindrà lloc a Màlaga els dies 26 i 27 d’aquest mes d’abril. L’alumna de l’escola hostafranquina va exposar oralment la seva disertació sobre el tema ‘Realitat i aparença en el món actual’ en l’olimpíada catalana que va tenir lloc al Centre de Cultura Contempòrània de Barcelona el passat dissabte 30 de març.

L’estudiant del Joan Pelegrí participarà en la competició espanyola juntament amb l’altra finalista de la seva mateixa modalitat, Raquel Sánchez, de la Saint Peter’s School de Barcelona. Segons explica la mateixa Ana, està molt contenta i sorpresa d’haver arribat fins aquí, i encara aquesta final amb moltes ganes i il·lusió.

El certàmen està impulsat a Catalunya per la Societat Catalana de Fiolosofia i pretén formentar l’interès dels estudiants i generar atenció al voltant de la reflexió filosòfica i el pensament crític.

Foto: Olimpíada de Filosofia de Catalunya

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open