La primera fira de comerç al carrer de l’any, aquest dissabte a Creu Coberta

Foto: Associació Pas a Pas (Mostra de Comerç 2015)

Aquest dissabte 6 d’abril, el carrer Creu Coberta, acollirà la primera de les tres fires comercials de l’any. La XIV Mostra de Comerç omplirà la carretera de multitud d’activitats al llarg de tot el dia i tindrà un punt destacat, com ja és habitual, en la lectura del manifest contra la violència. Enguany l’encarregada de llançar públicament l’al·legat contra la violència masclista i contra totes les formes de violència serà la presidenta dels Castellers de Sants, Assumpta Sogas.

Passarel·la de moda, ball zumba, dansa clàssica, dansa contemporània, jazz, castells, vehicles històrics, concentració de motos Harley Davidson, activitats infantils i esportives conformen el programa que acompanyarà durant tota la jornada les parades dels comerciants en la XIV Mostra de Comerç de Creu Coberta, aquest dissabte. La fira compta amb dos espais per a espectacles: l’escenari principal, ubicat a l’altura del carrer Torre d’en Damians, i un segon escenari situat molt a prop de la plaça Espanya, a l’altura del carrer Mir i Geribert.

Els Castellers de Sants faran la primera actuació de l’any a les 12 h, davant l’edifici de l’Alcaldia.

 

PROGRAMA DE LA XIV MOSTRA DE COMERÇ A CREU COBERTA

Escenari principal. L’escenari de la Dansa i la Moda

 • 11:00 Passarel·la de moda. Associacions gitanes d’Hostafrancs
 • 11:30 Zumba a l’Espanya Industrial
 • 12:00 Barcelona Dance Center – La Consagració de la Primavera. Fragments. Música d’Stravinsky. Coreografia de Carlos Bonilla – Arbakin – Él -Bajo presión – Nudo quebradizo – Preciosité Suite. Música Benedetto Marcello. Coreografia de Marcelo Sáenz
 • 12:30 Acte inaugural i lectura del manifest contra la violència
 • 13:00 Dansa: Espejismo a Contraluz – Raíces cuadradas – Elementos opuestos – Como si fuéramos – Líneas ocultas. Coreogafies de Raffaela Crapio. Assistent coreogràfica Martina Nanni – “se-da”. Coreografia col·laborativa de Tatiana Cortez i Marta Calatayud
 • 16:45 La Companyia i la Petita Companyia – Extractes del ballet Coppelia. Música Léo Délibes. Coreografia original d’Arthur Saint Leon i retocs coreogràfics Vicent Gros i Leandro Pérez
 • 17:45 The Project Dance – Dos – La Maga – Habanera – Mujeres
 • 18:00 Passarel•la de moda amb l’Associació de Dissenyadors Innovadors
 • 18:30 Barcelona Dance Center – La Consagració de la Primavera. Fragments. Música d’Stravinsky. Coreografia de Carlos Bonilla – Arbakin – Él -Bajo presión – Nudo quebradizo – Preciosité Suite. Música Benedetto Marcello. Coreografia de Marcelo Sáenz
 • 19:00 DanceEmotion – Formación en Danza – Contempo 1 (4 coreos) – Formación en Danza – Contempo 2/3 (2 coreos) – Contempo 1 : 5 coreos – Contempo ( 4 solos 1 conte) – 2: 3 coreografías (afro jazz y conte)
 • 19:30 Cia. Xauru – Bolero. Coreografia Raffaella Crapio. Intèrpret Martina Nanni – Mòviti fermu! – extracte de la peça Re-mou-te 2019, coreografia i interpretació de Raffaella Crapio – “se-da”. Coreografia col·laborativa de Tatiana Cortez i Marta Calatayud
 • 20:00 Companyia Elven d’Espai Lur

 

Escenari Plaça Espanya. L’Escenari de la Música

 • Al llarg de tot el dia comptarem amb la millor música de l’Escola de Música Jam Session, del barri de la Font de la Guatlla. Jazz, twist, molt de swing i músiques ballables per gaudir de tota la jornada.

 

Altres espais

 • Castellers de Sants. Davant del Districte. A migdia
 • Vehicles històrics de l’Associació ARCA i de Sagalés que participaran en el Proper Rally d’Autobusos Clàssics
 • Concentració de motos clàssiques i Harley Davidson. A partir de les 11 del matí. Davant del Districte
 • Activitats infantils i esportives
 • Tallers d’Om i tècniques de relaxació , al Meeting Point

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close