ÀSTRID DUCH
“Tots som veïns d’Hostafrancs, no té res a veure que siguem d’ètnies diferents”
La presidenta de l’Associació per la Formació i la Cultura de la Dona Gitana, aposta per l’"harmonia" a la plaça Herenni

Foto: Ràdio Hostafrancs

“Tots som veïns del barri d’Hostafrancs i no té res a veure que siguem d’ètnies diferents”. Ho ha dit Àstrid Duch, la jove presidenta de l’Associació per la Formació i la Cultura de la Dona Gitana, una entitat creada fa aproximadament fa un any i que ara comença a organitzar activitats. La primera, una graellada popular el diumenge 7 d’abril a la plaça Herenni, una trobada festiva oberta a tot el veïnat, de totes les ètnies per celebrar el Dia del Poble Gitano. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, l’Àstrid explica que “la voluntat és que tots els veïns puguin participar d’aquest dia que és tan important per nosaltres”.

La iniciativa vol contribuir a l’harmonia, després d’un episodi de disputa verbal viscut fa algunes setmanes a la plaça Herenni i que la presidenta de l’entitat que aplega dones gitanes d’Hostafrancs, vol donar per superat. “Va ser un moment puntual, un conflicte que es va poder solucionar. Ja estem tots tranquils, tots bé i tots en harmonia”, afirma Duch.

Astrid Duch assegura que l’Associació per la Formació i la Cultura de la Dona Gitana té la intenció d’implicar-se activament en la vida del barri i de participar en les reunions que regularment fa l’Associació de Veïns d’Hostafrancs els dimecres al vespre, cada quinze dies. “Tots som veïns del barri d’Hostafrancs i no té res a veure que siguem d’ètnies diferents”, afirma.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*