Les set candidatures amb representació municipal participaran en ‘El Debat d’Hostafrancs’

Representants de les set candidatures municipals vinculades amb els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Barcelona participaran en ‘El debat d’Hostafrancs’ el proper 25 d’abril, dijous. Totes les candidatures han confirmat ja la seva participació en el debat convocat per Ràdio Hostafrancs, que tindrà lloc cara al públic al teatre-sala d’actes de la Fundació Cultural Hostafrancs (c. Torre d’en Damians, 6). És la primera vegada que es convoca un debat electoral específicament dedicat al barri d’Hostafrancs.

Hi participaran els actuals consellers del Districte de Sants Montjuïc Esther Pérez (Barcelona en Comú), Georgina Lázaro (Junts per Catalunya), Jordi Fexas (ERC), Neus Roca (CUP), Albert Deusedes (PSC) i José Antonio Calleja (PP). També està confirmada la participació d’un representant de la plataforma de Manuel Valls, candidatura que compta amb el suport del partit Ciutadans.

‘El debat d’Hostafrancs’ començarà a les 18.30 h amb la projecció d’un vídeo sobre el barri elaborat per alumnes de 3r d’ESO de l’escola Joan Pelegrí. Tot seguit les tres entitats més representatives del barri -l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, l’Associació de Comerciants de Creu Coberta i la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH) situaran les primeres qüestions a debatre amb intervencions successives de cinc minuts. Després d’una primera ronda en que els representants polítics hauran de respondre sobre les demandes i qüestions que plantegin les entitats, el debat s’estructurarà en tres grans blocs temàtics:

  • Habitatge, pisos turístics i comerç
  • Seguretat i civisme
  • Espai públic, equipaments i mobilitat (‘Superilla’)

El debat serà retransmès en directe per Ràdio Hostafrancs a través de la Freqüència Modulada i també mitjançant l’emissió per internet.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close