JUAN JESÚS GONZÁLEZ DIZ
“Podem fer grans concerts però també hem de tenir repertori per a les festes de barri”
El nou president de l’Orfeó Atlàntida troba a faltar suport de l’administració a les entitats corals en sortides internacionals

Juan Jesús González Diz, nou president de l’Orfeó Atlàntida (Foto: Ràdio Hostafrancs)

El nou president de l’Orfeó Atlàntida, Juan Jesús González Diz, defensa que el repertori de l’entitat coral ha de combinar grans obres i grans concerts amb altres peces musicals adients per a festes de barri o celebracions tradicionals i populars. Ho ha dit en la seva primera entrevista a Ràdio Hostafrancs.

ÀUDIO ÍNTEGRE DE L’ENTREVISTA

González és optimista sobre la situació del cant coral a Catalunya però hi troba a faltar més suport per part de l’administració, especialment a l’hora de fer front a projectes internacionals. Recorda que els cantaires de l’Orfeó Atlàntida s’han de sufragar la major part dels viatges quan actuen fora de Catalunya.

El president de l’Orfeó creu que els mitjans de comunicació, també els mitjans públics, donen poca visibilitat a les entitats corals.

L’Orfeó Atlàntida, fundat l’any 1926, és una de les entitats de cant coral amb més tradició a Catalunya, basada, com la majoria, en el voluntariat i en la vocació musical dels cantaires. El nou responsable destaca la importància de mantenir la motivació de les persones que formen part del conjunt coral

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*