Qui és qui en el debat de dijous 25 d’abril a Hostafrancs?

Tot és a punt perquè aquest dijous 25 d’abril, a un mes just de les eleccions municipals, la ciutadania d’Hostafrancs tingui ocasió de contrastar les propostes concretes per al barri que tenen les diferents candidatures. ‘El Debat d’Hostafrancs’, organitzat per Ràdio Hostafrancs amb la col·laboració de la Fundació Cultural Hostafrancs., tindrà lloc en directe i cara al públic a la sala d’actes-teatre de la Fundació (c. Torre d’en Damians, 6) a partir de les 18.30 h. Tots els participants són membres del Consell de Districte de Sants-Montjuïc i formen part de la llista electoral de les seves respectives formacions per a les eleccions locals del 26 de maig.

Esther Pérez i Sorribas
(Barcelona en Comú)

Llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB. Postgrau de la UB “Análisis Económico y Filosófico-Político del Capitalismo Contemporáneo”. Durant el present mandat ha format part de la Comissió de Govern del Districte de Sants-Montjuïc. Es troba en excedència per serveis especials de l’Institut Metropolità del Taxi, organisme autònom de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

Georgina Lázaro i Fontanet
(Junts per Catalunya)

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Màster en Dret Tributari per la Universitat de Barcelona. Consellera del Districte de Sants-Montjuïc en representació del PDeCAT. Ha desenvolupat tasques professionals a l’Oficina de Patrimoni i Gestió Immobiliària de la Diputació de Barcelona i a l’Associació Educativa Itaca.

 

Jordi Fexas i Massanés
(Esquerra Republicana de Catalunya – Sobiranistes)

Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. És el conseller portaveu del grup d’Esquerra Republicana al Districte de Sants-Montjuïc. És emprenedor vinculat al món de l’empresa com a gerent des de 1985. També ha estat cap de projectes a una ONG i tècnic de cooperació internacional a l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

 

Neus Roca Miró
(CUP-Capgirem Barcelona)

Té estudis en Història, Arqueologia Prehistòrica i especialització en Bioatropologia. També en Ciències de Nutrició i la Salut i en Psiconeuroimmunologia. Actualment és la consellera-portaveu del grup de la CUP al Districte de Sants-MontjuIc. Ha treballat en projectes de recerca al Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·labora amb associacions de Memòria Històrica. Ha estat castellera durant molts anys.

 

Marilén Barceló Varea
(Valls BCN 2019 – Barcelona pel Canvi – Ciutadans)

Doctora en Psicologia i màster en psicologia clínica i psicoteràpia per la Universitat Ramon Llull. Regidora del grup de Ciutadans adscrita al Distrcte de Sants-Montjuïc. Professionalment ha estat coordinadora i psicòloga clínica a l’Institut Mensalus i psicòloga de la Fundació Esportsalus. Ha intervingut en programes de prevenció psicoeducativa a centres penitenciaris.

 

Albert Deusedes i Perelló
(Partit dels Socialistes de Catalunya)

Va estudiar Dret a la Universitat de Barcelona. És el primer secretari de l’agrupació del PSC de Sants-Montjuïc i conseller-portaveu del grup socialista al Consell de Districte. Professionalment desenvolupa tasques de gestió a l’empresa pública Barcelona de Serveis Municipals. Ha estat director d’activitats de lleure infantil i juvenil. És afiliat a la UGT i soci de l’ONG Metges sense Fronteres.

 

José Antonio Calleja Clavero
(Partit Popular)

Llicenciat en criminologia per la Universitat de Barcelona. També va cursar estudis de dret a la mateixa Universitat. És el president del Partit Popular a Sants-Montjuïc i conseller-portaveu d’aquesta formació al Consell de Districte de Sants-Montjuïc. És funcionari de carrera al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Anteriorment havia treballat com a detectiu privat.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open