▶ ÀUDIO | ESCOLTA 'EL DEBAT D'HOSTAFRANCS'
Què proposen les diferents candidatures municipals per a Hostafrancs?

D’esquerra a dreta: Georgina Lázaro (Junts per Catalunya), Esther Pérez (Barcelona en Comú), Neus Roca (CUP Capgirem Barcelona) Jordi Fexas (ERC), Albert Deusedes (PSC), José Antonio Calleja (PP), Fernando Carrera (BCN pel Canvi – C’s – Valls 2019) i Dídac Boza (director de Ràdio Hostafrancs) | Foto: Adela Pujolà

ESCOLTA ‘EL DEBAT D’HOSTAFRANCS’
(debat íntegre entre els 7 candidats)

[download id=”22638″]

Per primera vegada un mitjà de comunicació ha reunit les diferents candidatures que concorren a unes eleccions municipals a debatre qüestions concretes d’un barri concret. ¡El Debat d’Hostafrancs’, organitzat per Ràdio Hostafrancs, han comptat amb set candidats que formen part de les diferents llistes electorals: Esther Pérez (Barcelona en Comú), Georgina Lázaro (Junts per Catalunya), Jordi Fexas (ERC), Neus Roca (CUP Capgirem Barcelona), Fernando Carrera (Barcelona pel Canvi – Ciutadans), Albert Deusedes (PSC) i José Antonio Calleja (PP). La crisi de l’habitatge i el control dels pisos turístics il·legals, els serveis per a la gent gran del barri, el futur edifici d’equipaments del carrer Diputació, la presència de la Guàrdia Urvana al,s carrers, l’incivisme, el futur de la ‘Superilla’ d’Hostafrancs i mesures per combatre la pèrdua de comerços al barri, van centrar el debat de més de dues hores, celebrat el 25 d’abril al teatre-sala d’actes de la Fundació Cultural Hostafrancs.

Foto: Adela Pujolà
Foto: Ràdio Hostafrancs

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close