Les entitats d’Hostafrancs reclamen als partits que millorin el sistema de participació

RÀDIO HOSTAFRANCS
Les entitats d’Hostafrancs reclamen als partits que millorin el sistema de participació
/
El president de la FAECH, Josep Espín, durant la seva intervenció prèvia al debat de candidats organitzat per Ràdio Hostafrancs | Foto: Adela Pujolà

L’Associació de Veïns d’Hostafrancs i la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostfrancs (FAECH) consideren que els processos de participació municipal no funcionen. A les portes de les eleccions locals, les dues entitats reclamen a totes les forces polítiques que revisin els mecanismes de participació. Així ho van expressar els seus representants en el debat organitzat per Ràdio Hostafrancs davant candidats de les set formacions que tenen representació actualment a l’Ajuntament. El president de la FAECH, Josep Espín, va dir que el sistema de participació és poc productiu i fins i tot va parlar de ˮpèrdua de tempsʺ.

Jordi Clausell, secretari de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs | Foto: Adela Pujolà

Per al secretari de l’Associació de Veïns, Jordi Clausell, un símptoma del mal funcionament del model de participació que ha vingut aplicant l’Ajuntament en el mandat que ara s’acaba és la poca assistència de ciutadans a les reunions. En la qüestió de la Superilla, l’Associació de Veïns va a tornar a llançar la idea d’una consulta al veïnat per abordar noves fases del projecte.

En el debat entre polítics, tres formacions van afirmar estar disposades a sotmetre el projecte de Superilla a consulta: Junts per Catalunya, Esquerra Republicana i la CUP.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off