RÀDIO HOSTAFRANCS

“Volem que veïns d’Hostafrancs passin una bona estona ajudant el poble de Veneçuela”

TANIA RAMÍREZ
Directora de l’associació Hispaven

“Jo era a Veneçuela el 2016 quan, de sobte, al meu veïnat vaig començar a veure famílies que voltaven pels carrers cercant a les escombraries alguna cosa per menjar”. És el testimoni de Tania Ramírez, directora de l’associació Hispaven. Aquesta entitat d’amistat hispano-veneçolana que prepara, juntament amb la Fundació Inceptum, una jornada solidaria que tindrà lloc el dissabte 8 de juny al Meeting Point de Creu Coberta/Diputació.

Sota el lema ‘Barcelona vibra per Veneçuela’, hi haurà música, concursos i animació infantil durant tot el dia, des de les 11 h fins a les 22 h. Els organitzadors conviden als veïns d’Hostafrancs i de la resta de la ciutat a participar en una celebració lúdica i musical i, al mateix temps fer donatius en forma de roba, sabates, medicines o diners, que s’enviaran a Veneçuela per cooperar amb la fundació Wairén que s’ocupa d’atendre les necessitats bàsiques d’una cinquantena de famílies veneçolanes amb uns 130 nens i adolescents.

En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, Tania Ramírez, expressa el seu desig “que les coses no vagin a majors, perquè tots són veneçolans, en referència al risc de violència al seu país, després que el líder opositor Juan Guaidó hagi animat, la població a prendre els carrers, acompanyat d’alguns militars.

Afegeix un comentari