Creu Coberta promociona l’ús de la moto elèctrica entre els clients de l’eix

Fins aquest dimecres 15 de maig, els clients de les botigues de l’eix comercial Creu Coberta es poden beneficiar d’una promoció que els permetrà gaudir de minuts gratuïts per fer ús de les motocicletes elèctriques del servei de motosharing eCooltra. Es tracta d’una prova pilot entre aquesta empresa i l’Associació de Comerciants de Creu Coberta que té un doble objectiu: fomentar el comerç de proximitat i el transport sostenible.

Jordi Tomás, d’eCooltra, ha explicat quin és el procés per aconseguir minuts gratuïts d’aquest servei de lloguer de motocicletes: “Quan un client de la zona comercial adquireix un producte o un servei en alguna botiga se li donarà un tiquet amb els euros convertibles en els minuts corresponents”. Després, l’usuari només ha d’introduir el codi a l’aplicació d’eCooltra per fer-ho efectiu.

Amb aquesta iniciativa, es volen promocionar els desplaçaments sostenibles, amb motocicleta elèctrica, per Barcelona. A més, la iniciativa també té l’objectiu de fomentar el consum als comerços de proximitat. “Estem convençuts que hem de treballar conjuntament amb els barris de la ciutat perquè per nosaltres és molt important la mobilitat urbana, però també que aquesta mobilitat sigui local i de proximitat”, afirma Tomás.

Aquesta prova pilot comercial és la primera col·laboració entre l’Eix Comercial Creu Coberta i eCooltra. Encara que la promoció s’acabi el 15 de maig els vals que s’hagin obtingut fins aquesta data es podran seguir utilitzant.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close