▶ ENTREVISTA | JOEL CAVA
ˮAcollir el festival d’Eurovisió és una oportunitat i ho seria per a Barcelonaʺ

RÀDIO HOSTAFRANCS
ˮAcollir el festival d’Eurovisió és una oportunitat i ho seria per a Barcelonaʺ
/

[download id=”22812″]

ˮEurovisió és una gran oportunitat per la ciutat que l’organitza i ho seria per a Barcelonaʺ. Així ho veu el periodista català Joel Cava, que es troba a Tel Aviv per cobrir el festival musical més popular de la televisió mundial. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs des de la ciutat israeliana, Cava analitza què representaria per a la ciutat ser la seu del gran festival de la música lleugera o d’alguns dels anomenats ˮfestivals menorsʺ d’Eurovisió com podria ser el festival dels cors. Segons ha publicat el periodista a ElNacional.cat, aquesta podria ser una via per que TV3 assumís la participació i el rol de televisió amfitriona d’un dels diversos festivals que la Unió Europea de Radiodifusió (UER) organitza cada any.

Joel Cava fa la seva aposta de cançons favorites en l’edició d’enguany, la que fa número 64. Segons el periodista, una candidata a guanyar Eurovisió 2019 és la cançó dels Països Baixos, ‘Arcade’, interpretada per Duncan Laurence. També situa en el pòdium de possibles guanyadors la representació de Suècia, amb la cançó ‘Too late for love’ de John Lundvik i, per part de França, Bilal Hassani, cantant i youtuber, que defensarà la cançó ‘Roi’.

El periodista explica que Tel Aviv viu la setmana d’Eurovisió amb un regust ˮagredolçʺ. L’ambient d’una ciutat plena de periodistes, pendents d’un dels grans esdeveniments televisius internacionals del món, contrasta amb la temença per la situació de la regió, entre l’Estat d’Israel i els territoris de Palestina.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off