ELS RESULTATS DE LES MUNICIPALS
Com ha votat el barri d’Hostafrancs carrer per carrer

RÀDIO HOSTAFRANCS
Com ha votat el barri d’Hostafrancs carrer per carrer
/

Esquerra Republicana i Barcelona en Comú s’han repartit el domini electoral a les diferents seccions censals del barri d’Hostafrancs. La candidatura d’Ernest Maragall ha estat la més votada en el conjunt del barri, però la d’Ada Colau ha pogut mantenir avantatge en algunes zones. Amb pocs vots de diferència en tots els casos, les seccions on Barcelona en Comú ha quedat en primer lloc s’ubiquen al sector central d’Hostafrancs, a banda i banda del carrer Creu Coberta, entre la plaça d’Espanya i el carrer Moianès (d’est a oest) i entre el carrer Sant Nicolau i la carretera de la Bordeta (de nord a sud). En aquesta zona està compresa l’actuació de la Superilla que ha inclòs la reforma del carrer Consell de Cent i el canvi de sentit del carrer Sant Nicolau.

El domini d’Esquerra Republicana s’ha produït a dues zones del barri. Al nord una part dels carrer Rector Triadó i Bejar, entre Sant Nicolau i Mallorca, i tota la part d’habitatges del carrer Tarragona que pertanyen al barri d’Hostafrancs. Al sud del barri, la llista d’Ernest Maragall ha estat la més votada entre la carretera de la Bordeta i la Gran Via i al sector oest del carrer Leiva (entre Moianès i Gayarre). Aquest sector ha estat urbanitzat en el mandat que acaba de finalitzar pel govern de Barcelona en Comú. En canvi, al cantó dret del carrer Leiva, on s’ha fet el nou equipament per a joves ‘La clau’ i al carrer Àliga, també de nova urbanització, la candidatura amb més vots ha estat Barcelona en Comú.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open