El carrer Creu Coberta estrena la Fira del Circ a Cel Obert aquest cap de setmana

Aquest dissabte i aquest diumenge, 1 i 2 de juny, l’Associació de Comerciants de Creu Coberta posa en marxa una nova fira al carrer que té el circ com a eix central i font d’inspiració. La Fira del Circ a Cel Obert es desenvolupa al llarg de tot el carrer de la Creu Coberta i també en els trams dels carrers Torre d’en Damians i Rector Triadó que van des del carrer Consell de Cent fins a la Creu Coberta.

En diferents escenaris i espais hi haurà espectacles d’il·lusionisme i màgia. També es faran altres activitats com tallers de l’escola de circ del barri, La Colombina, al Meeting Point de Creu Coberta, com ara un taller de bombolles gegants o un d’equilibri per saber què se sent caminant per una corda fluixa. Un dels tallers es dedica al maquillatge perquè tots els nens i nenes es puguin pintar el rostre d’arlequí o pallasso. També s’ensenyarà globoflèxia, que és l’art de crear figures amb globus.

La inauguració de la primera Fira del Circ a Cel Obert és aquest dissabte a les 12 h a l’escenari principal. A les 19 h pujaran a aquest escenari tots els personatges del ‘Freak Circus¡: la dona barbuda, l’home elefant, el pallasso malèfic, el nan misteriós. L’organització convida el públic a disfressar-se amb l’opció d’obtenir un premi.

La fira inclou, dissabte al vespre, el Sopar del Circ. Per a aquest sopar cal inscripció prèvia trucant al 93 332 17 07 o enviant un correu a info@creucoberta.com. Un dels punts d’atracció del programa és l’espectacle de dissabte a la nit.

Amb aquesta nova proposta de Fira del Circ, l’Associació de Comerciants de Creu Coberta vol recuperar les festes antigues que tenien lloc en aquests barris pels volts de l’estiu i la Festa Major. L’objectiu és recuperar la màgia del món del circ que es manté a Catalunya gràcies a la feina de moltes companyies, artistes i escoles.

 

El carrer Creu Coberta tallat tot el cap de setmana

Per la celebració de la Fira de Circ a Cel Obert, el carrer de la Creu Coberta roman tancat a la circulació aquest cap de setmana entre la plaça d’Espanya i el carrer del Moianès. La fira també ocupa els carrers del Rector Triadó i de la Torre d’en Damians per sota del del Consell de Cent.

Els talls de trànsit s’inicien dissabte 1 de juny a les 7 del matí i duraran fins diumenge 2 de juny a les 11 de la nit. Aquests dies, l’accés de vehicles a l’entorn d’Hostafrancs s’haurà de fer pels carrers del Consell de Cent i de Sants, mentre la sortida es desvia també cap al carrer del Moianès. També es veu afectada la circulació dels autobusos D20 i 52.

La Fira del Circ a Cel Obert és una iniciativa de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, que enguany deixa d’organitzar-hi les Jornades Romanes.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close