RÀDIO HOSTAFRANCS

L’Orfeó Atlàntida estrena la ‘Grosse Messe’ de Brucker a l’Església del Pi

Aquest cap de setmana l’Orfeó Atlàntida incorpora al seu repertori un altre clàssic de la música religiosa. L’entitat coral d’Hostafrancs interpretarà per primera vegada la ‘Grosse Messe de Requiem núm. 3′ d’Anton Bruckner. L’acompanyament musical anirà a càrrec del pianista Josep Buforn, que actua habitualment amb l’Orfeó Català i col·labora amb el Cor del Gran Teatre del Liceu i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. La direcció del concert serà de Milén Panayótov, mestre titular de l’Orfeó Atlàntida.

L’estrena de la ‘Grosse Messe’ es farà divendres 14 de juny a les 21 hores a la Basílica de Santa Maria del Pi. El preu de l’entrada és de 12 euros si es compra online abans del concert i de 15 euros in situ, el mateix dia del concert.

Diumenge 16 de juny, l’Orfeó Atlàntida tornarà a intepretar la ‘Grosse Messe’ . Serà al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat (carrer Falguera, 6). El preu de l’entrada a aquest concert és de 8 euros (en venda online abans del concert).

La ‘Grosse Messe’, una de les obres més celebrades del compositor austríac del segle XIX, ha ocupat intensament els cantaires de l’Orfeó Atlàntida i el seu director durant els darrers mesos d’assajos. Aquesta obra ha estat el repte d’enguany, com l’any passat ho va ser el ‘Rèquiem en do menor’ de Luigi Cherubini, obra que la coral hostafranquina va estrenar a l’església de Santa Maria de Sants.

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari