RÀDIO HOSTAFRANCS

Tallers d’estiu al Punt Multimèdia de la Casa del Mig i a l’Espai la Clau

Els centres cívics i equipaments del barri ofereixen desenes de tallers ben diversos per fer aquest estiu, durant el mes de juliol, adaptats a diferents interessos i per a totes les edats. Les activitats van des de pintura d’estrelles fins a creació de circuits electrònics impresos, passant per aprendre a pilotar drons, fer còctels o estimular la memòria, i activitat física en totes les modalitats. Les inscripcions es poden fer al llarg d’aquest mes de juny quasi sempre en línia i sempre al mateix centre. Existeixen descomptes i subvencions a la matrícula per a determinats col·lectius, com les persones en atur.

Al Punt Multimèdia FAB de la Casa del Mig, dins del parc de l’Espanya Industrial, continuen diversos tallers i cicles de meetups per iniciar-se al món maker, la impressió 3D i la creació multimèdia. Del 9 al 18 de juliol s’hi fa un taller per crear circuits impresos. Abans, de l’1 al 5 de juliol, hi ha un casal d’estiu per a nois i noies d’11 a 14 anys interessats en la robòtica.

Durant el juny i el juliol, l’Espai la Clau, ubicat al carrer Leiva, segueix oferint tallers setmanals per a adolescents de 12 a 16 anys. Activitats musicals, artístiques, esportives, gastronòmiques i algunes sortides de les quals s’informa al detall a l’Instagram de l’Espai la Clau.

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari