▶ JOSÉ ANTONIO CALLEJA (PP Sants-Montjuïc)
“Hem pagat la corrupció i no l’hem encertat amb Catalunya”
El conseller-portaveu del PP al Districte de Sants-Montjuïc diu adéu a 20 anys de representació institucional després del mal resultat electoral


José Antonio Calleja tenia decidit ja deixar de ser conseller de Districte. Va arribar al plenari de Sants-Montjuïc l’any 1999 després de les eleccions municipals d’aquell any. Els mals resultats de la seva formació, el Partit Popular, en les eleccions municipals del 26 de maig passat, han fet que no hagi pogut fer realitat la seva idea inicial, acompanyar durant un temps un altre conseller-portaveu del seu grup i marxar al cap d’uns mesos, al desembre o al gener. Deixa dues dècades de dedicació institucional al Districte de Sants Montjuïc “molt content d’haver tingut l’honor i el plaer de ser conseller durant tots aquests anys i amb el mal regust per aquests resultats. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, Calleja fa autocrítica: “Hem pagat la corrupció i no l’hem encertat amb Catalunya”, afirma.

Defensa que alguns dels resultats electorals dels darrers anys “han estat injustos” amb la tasca realitzada pel Partit Popular de Barcelona. Assegura que entre 2011 i 2015, quan la formació va aconseguir la seva millor marca històrica a l’Ajuntament de Barcelona – 8 regidors – es va poder fer una feina intensa de contacte amb les entitats i amb els barris, però els resultats de 2015 van ser dolents i els de 2019 encara pitjors. “Els ciutadans van votar. Hem comès errades i si els ciutadà no et vota vol dir que no ets mereixedor de la seva confiança. Cal acceptar-ho”, conclou José Antonio Calleja.

En el ple extraordinari de comiat, el passat 11 de juny, José Antonio Calleja va percebre el caliu de tota la resta de representants polítics. A la seu municipal de Creu Coberta 194, responsables de tots els partits sense excepció, han destacat el caràcter afable i dialogant del conseller més veterà del Consell de Districte. Deixa la institució però no abandona la política, seguirà sent el president de l’agrupació local del Partit Popular a Sants-Montjuïc

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*