Qui governarà Sants-Montjuïc?

Una incògnita que es resoldrà els propers dies, quan culminin les negociacions entre Barcelona en Comú i el Partit dels Socialistes de Catalunya per configurar el govern bipartit de la ciutat, és el color polític que tindrà la regidora o regidor que encapçali el govern del Districte de Sants-Montjuïc. Els resultats obtinguts per cada formació en les eleccions del 26 de maig son arguments que pesen en aquestes negociacions, segons han confirmat a Ràdio Hostafrancs fonts coneixedores de les converses. A Sants-Montjuic la força més votada va ser Barcelona en Comú, amb només 238 vots sobre Esquerra Republicana. Els socialistes van quedar en tercera posició en el conjunt del Districte i van obtenir 3.552 vots menys que la candidatura encapçalada per Ada Colau. Atenent aquestes dades, la persona que dirigeixi el Districte seria membre de la llista de Barcelona en Comú.

Analitzant els resultats dels vuit barris que integren el districte de Sants-Montjuïc, Barcelona en Comú va ser la força més votada al Poble Sec, la Font de la Guatlla i la Marina del Prat Vermell. La llista d’Ada Colau va ser segona força als quatre barris on va guanyar ERC: Hostafrancs, la Bordeta, Sants i Sants-Badal. El PSC només va quedar en primer lloc al barri de Marina del Port.

Les fonts consultades per Ràdio Hostafrancs preveuen que entre aquesta setmana i la següent quedarà definit el repartiment de carteres entre els dos socis del nou govern municipal i, per tant, l’assignació de les regidories de districte.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close