▶ JORDI FEXAS (ERC Sants-Montjuïc)
“Serem exigents, però no serem bloquejadors”

ÀUDIO DE L’ENTREVISTA COMPLETA

[download id=”22955″]

“Barcelona ha perdut una oportunitat. Teníem la possibilitat de reforçar i ampliar el que enteníem que era el canvi que va venir amb Barcelona en Comú fa quatre anys, ara amb un alcalde d’Esquerra Republicana i aquesta oportunitat s’ha perdut”. És la primera valoració que fa Jordi Fexas, d’ERC Sants.-Montjuïc sobre l’inici del mandat municipal que ha deixat els republicans a l’oposició. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, Fexas assegura que “si Barcelona en Comú hagués tingut aquests 5.000 vots més, ERC hauria fet una aposta sòlida per reforçar el més votat». De tota manera el dirigent d’ERC al Districte afirma que els representants de la seva formació serà «exigents, però no bloquejadors”, a l’hora d’entendre’s amb el nou govern municipal.

“Acostumem a ser responsables i ho hem demostrat durant els darrers quatre anys. Ho seguirem fent perquè és el nostre ADN però fa mandra quan ets sents traït en complicitats que creies tenir”, afirma Fexas.

Segons el dirigent republicà la investidura amb el vot decisiu de Manuel Valls “va tornar a una foto color sípia de la ciutat” i sentencia que “Barcelona en Comú i Ada Colau no han mort com a marca, però l’ànima d’allò que volien aportar fa quatre anys va morir dissabte”.

Jordi Fexas podria repetir com a conseller-portaveu del grup municipal d’ERC al Consell de Districte de Sants-Montjuïc si així ho decideixen els militants de la formació en un procés de primàries que es preveu per als primers dies de juliol. Considera que, atesos els resultats de les eleccions del 26 de maig “el més normal” seria que la regidoria del Districte la tingués Barcelona en Comú.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close