Nou espai amb jocs d’aigua al Parc Joan Miró La nova àrea lúdica estarà oberta tots els dies durant l'estiu

Aquest estiu s’ha creat un nou espai amb jocs i lliscadors aquàtics al Parc de Joan Miró. Segons explica l’Ajuntament, és una zona lúdica i refrescant ideada per a les famílies i per a l’esbarjo dels infants fins als 12 anys. L’espai, situat a les pistes poliesportives del parc, es distribueix en diferents zones aquàtiques, distingides amb noms d’indrets de Catalunya on hi ha aigua, com per exemple “el llac de Banyoles”, “el delta de l’Ebre, el Pirineu”, etc. Les instal·lacions comptaran amb la presència de personal especialitzat per fomentar dinàmiques participatives. L’espai neix arran de la polèmica que hi va haver el maig de 2018, quan es va anunciar que es tancava l’anomenada platja de l’Eixample, la Torre de les Aigües.

Obert tots els dies durant l’estiu

L’horari d’aquest nou espai és de les 10 del matí a les 8 de la tarda tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge. A més, tindrà un aforament màxim de 120 persones (uns 60 infants més una persona acompanyant per cadascun d’ells). L’estada màxima al recinte s’establirà en dues hores.

Els preus d’accés a l’espai són els següents:
– 1,60 euros l’entrada individual
– 1,20 euros per persona l’entrada en grup (els casals homologats)
– L’entrada per família nombrosa i monoparental costarà 0,80 euros per persona
– Els menors d’1 any i les persones més grans de 65 anys o usuàries de la targeta rosa tindran accés gratuït

L’espai d’aigua del parc Joan Miró funcionarà fins el dia 6 de setembre.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*