Un alumne del Joan Pelegrí obté la segona millor nota de selectivitat a Catalunya

Albert Boladeras Hervás, alumne de 2n de Batxillerat de l’escola Joan Pelegrí és l’estudiant que ha obtingut la segona millor nota de Catalunya en les proves de selectivitat. La nota de l’Albert, un 9,80 només ha estat superada per un alumne de Cervera que s’ha examinat a la Universitat de Lleida. Amb la puntuació obtinguda l’Albert Boladeras pot estudiar medicina a l’Hospital Clínic, tal com va decidir fa un parell d’anys.

Les qualificacions obtingudes per l’alumne de l’escola hostafranquina han estat aquestes: tres 10, a història, castellà i matemàtiques i dos 9,5, en català i anglès. L’Albert ha conegut les seves notes a Fuerteventura, on està passant uns primers dies de vacances. D’aquí a uns dies viatjarà al Canadà amb la seva família.

Els dies 12, 13 i 14 de juny un total de 33.944 estudiants es van presentar a les proves d’accés a la universitat (PAU). D’aquests, 29.243 es van examinar de la fase general i 4.701 només de la fase específica. La nota mitjana global de les PAU (fase general) ha estat de 6,617.

Més del 96% dels estudiants presentats -un total de 33.944- han superat les proves d’accés a la universitat.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close